#Tyresökanbättre

Med ett nytt politiskt ledarskap efter 20 år av borgerligt styre så kan vi förändra de politiska prioriteringarna i kommunen. Med fokus på en bättre skola för alla, värdigare äldrevård och ett tryggare samhälle så vill Socialdemokraterna i Tyresö få väljarnas förtroende den 9:e september.

På Årsmötet den 17/3 så antogs listan över de som kandiderar till kommunfullmäktige den 9/9. Hela 64 namn återfinns på listan och Anita Mattsson, nr 1 på listan och Socialdemokraternas kandidat till kommunstyrelsen ordförande i Tyresö säger såhär om den:

– Jag är väldigt stolt över att kunna presentera en så fantastisk lista, stolt över att få vara del i detta lagbygge. Den är fylld med kompetens, erfarenhet med också en hel del förnyelse. Jag är övertygad om att detta lag kommer bygga ett bättre Tyresö under nästa mandatperiod!

Mathias Tegnér, nr 2 på listan, riksdagsledamot och ordförande för Socialdemokraterna i Tyresö, säger såhär om listan:

– Med det här laget kommer vi att kunna driva på för ett bättre Tyresö, jag är hedrad över att få förtroendet att vara en del av det. Nu gäller det att vi gör en stark valrörelse och visar Tyresöborna vad vi vill göra för att göra Tyresö bättre.